MARDİN KABALA'DA AK PARTİ'YE TEPKİ

Mardin İli Merkez ilçeye Bağlı Kabala ilçesinde 30 Mart Mahalli seçimlerinde Ak Parti tarafından açıklanan ilçe Belediye Başkan Adayları hayal kırıklığı yarattı.

Polisiye Haberler 31.01.2014 21:01:58 0
 MARDİN KABALA

Mardin İli Merkez ilçeye Bağlı Kabala ilçesinde 30 Mart Mahalli seçimlerinde Ak Parti tarafından açıklanan ilçe Belediye Başkan Adayları hayal kırıklığı yarattı.

Açıklanan adaylara tepki gösteren Kabalada, Kanaat Önderleri ve Kabalanın ileri gelen aşiretleri toplantı kararı aldı.Yapılacak toplantıda Desteklenecek Aday ve Parti konusunda Blok oy kullanma kararı alınacağı ve Toplantıda alınacak karara Tüm Kabalalı  seçmenlerin uyarak destek verilecek Aday ve Partiye oy kullanacakları ifade ediliyor. Yaklaşık 5000 Seçmenin bulunduğu Kabalada 5000 Oy’un Belirlenecek Aday lehine kullanılması yönünde  uygulamaya gidecekleri öğrenildi.

Mardin ili Kabala  beldesinin 3 dönemdir büyük başarı ile Belediye Başkanlığını yürüten hayırsever İşadamı ve Belediye Başkanı  Hacı Şakir Nuhoğlu’nun Ak Parti’den Artuklu ilçesine aday gösterilmesi beklentisine giren belde halkı, Adayların açıklanması ile birlikte, hayal  kırıklığına uğradı, Hayırsever işadamı ve Belediye  Başkanı Hacı Şakir Nuhoğlu’na haksızlık yapıldığına inanan Kabala halkı, Hatadan dönülmemesi  halinde Hacı Şakir Nuhoğlu’nun Saadet Partisi’nden Artuklu  ilçe ’ye Başkan adayı  olarak gösterilmesi  ve  Gerekli desteğin verilerek, Seçim çalışmalarına başlanacağı yönünde  karar alması bekleniyor.

Kendisi ile Telefon ile Görüştüğümüz Kabala Belediye Başkanı Hacı Şakir Nuhoğlu Kabala`da Rahatsızlık olduğunu doğrulayarak, Beldenin ileri gelenlerinin aday tespiti nedeniyle Ak Parti’ye kırgın olduklarını, yol ayırımına girildiğini ve izlenecek yol konusunda karar alınmak üzeretarihi kesinleşmeyen bir  toplantı yapılacağını doğruladı.

Başkan Nuhoğlu; ‘’Toplantı yapılacak ama bugün mü olur ? yarın mı ?olur kesin bir şey yok ama aday belirleme  çalışması yapılacak ve  kim olursa olsun hepimiz kesinlikle toplantıda  belirlenecek  adaya veya partiye destek olacağız ‘’açıklamasında bulundu. 

 

 

 

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78